Hülye blogposztok

Ez egy olyan blog, ami más hülye blogposztokat szemlézik, olyanokat, amiket szétszednek a kommentjeik. Tehát alapvetően fikablogról beszélhetünk.

2009.08.30. 21:37 S. M.

Azok a szánalmas bloggerek...

Első posztunkat szenteljük egy friss blogposztnak. Webisztán "full disclosure: iwiw-es vagyok" hírbehozó Azok a szánalmas vállalati IT-szabályok... címmel publikálta gondolatmenetét, miszerint az "IT-arcok" csakis azért korlátozzák a céges felhasználók internetelérését, hogy jól megszívassák őket. hírbehozó valami másik cikkre hivatkozik, amit nem volt türelmem elolvasni, viszont az annak az alján lévő kommentet igen, amiben a hozzászóló kifejti az "IT-arcok" szempontját is. Példás módon a cikk írója reagál a kommentre, és beszélgetésre hívja őt, hogy egy későbbi írásban bemutathassa az ő álláspontjukat is. Így kell ezt.

hh hivatkozása viszont idáig már nem jut el, így írása fájdalmasan egyoldalú. Kommentek százai kezdték el ezt ecsetelni, aztán 724 után a blogger lezárta a hozzászólás lehetőségét arra hivatkozva, hogy ez nem csetszoba. hírbehozó csupán egy rövid időre bocsátkozott vitába, amúgy hagyta az egészet a francba. A téma egyébként érdekes, kár, hogy egy ilyen arrogáns leegyszerűsítésben tálalta valaki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeposztok.blog.hu/api/trackback/id/tr231349432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása